FAQ

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Διαβάστε τις πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το Harkontroll - Hair Growing System.

Πόσο καιρό πρέπει να χρησιμοποιώ το Harkontroll  MAN – Hair Growing System;

Μια υγιής τρίχα μεγαλώνει κατά μέσο όρο περίπου 1 εκ. το μήνα και πιο αργά στη γραμμή των μαλλιών. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη τη σειρά για 12 εβδομάδες για βέλτιστα αποτελέσματα.

Μπορεί το Harkontroll MAN – Hair Boosting Nutrition να προκαλέσει παρενέργειες;

Ναι, εάν είστε ευαίσθητοι ή αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά, αποφύγετε τη λήψη του προϊόντος.

Μπορεί να υπάρξει αυξημένη ανάπτυξη τριχών αλλού στο σώμα;

Όχι, τα ενεργά συστατικά επηρεάζουν μόνο τις τρίχες στο κεφάλι. Οι τρίχες στο υπόλοιπο σώμα έχουν διαφορετική δομή και δεν επηρεάζονται.

Τι είναι το RootPrep ™;

RootPrep είναι το όνομα που δώσαμε σε ένα καλά τεκμηριωμένο εκχύλισμα που ονομάζεται Redensyl και αποτελείται από μια ευρεία σύνθεση διαφορετικών βοτάνων που σε μελέτες έχει παρατηρηθεί ότι έχει πολύ καλή επίδραση στην αυξημένη δύναμη των μαλλιών, μειώνει την τριχόπτωση και δίνει πιο γεμάτη και πιο δυνατή τρίχα. Τόσο το Hair Control Man Hair Thickening Shampoo όσο και το Hair Control Man Intensive Serum περιέχουν αυτό το εκχύλισμα.

Πώς λειτουργεί η κερατίνη στο Harkontroll MAN - Hair Boosting Nutrition

Είναι μία βιοδιαθέσιμη κερατίνη που ονομάζεται Κυνατίνη HNS και βιοδιαθέσιμη σημαίνει ότι συνδέεται με τη ρίζα της τρίχας εσωτερικά και την ενισχύει με τη σωστή θρέψη, ώστε να έχετε δυνατότερα και πιο πυκνά μαλλιά.

Το Harkontroll MAN - Hair Growing System βοηθάει τους πάντες;

Όχι, πρέπει να υπάρχουν ζωντανές ρίζες μαλλιών για να λειτουργήσει αυτή η θεραπεία. Εάν η ρίζα της τρίχας είναι εντελώς νεκρή, δεν βοηθά, αλλά αν βρίσκεται σε τελογενή φάση, η ρίζα των μαλλιών βοηθάται να αναπτυχθεί. Με τη σωστή θρέψη από μέσα προς τα έξω, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για δυνατότερα και πιο πυκνά μαλλιά.

Πώς λειτουργεί το Harkontroll MAN - Hair Growing System;

Το Harkontroll είναι μία μοναδική λύση 3 φάσεων. Η ρίζα της τρίχας τρέφεται από την κυκλοφορία του αίματος και επομένως είναι σημαντικό να υπάρχει καλή παροχή θρεπτικών ουσιών για να έχουν τα μαλλιά τις σωστές συνθήκες ανάπτυξης. Δεν είναι ποτέ μία μόνη ουσία που προκαλεί στα μαλλιά την απώλεια της φυσιολογική τους κατάστασης, της δύναμης και της ανάπτυξής τους. Οι βιταμίνες και τα μέταλλα συνεργάζονται στον οργανισμό για να εκπληρώσουν διαφορετικές λειτουργίες. Το Harkontroll Man Nutrition αποτελείται από βιταμίνες, μέταλλα και μία επιπλέον δόση βιοτίνης για περιόδους που τα μαλλιά χρειάζονται το κάτι παραπάνω. Το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει επίσης την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κερατίνη,  Cynatine HNS. Η κερατίνη είναι το κύριο συστατικό στα μαλλιά, μία πρωτεΐνη που έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κυστεΐνη αμινοξέος, μία φυσική δεξαμενή θείου. Συνδέεται με τη ρίζα των μαλλιών εσωτερικά και εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες για την καλή ανάπτυξη της ρίζας των μαλλιών. Το σαμπουάν καθαρίζει βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά από έξω, έτσι ώστε το Harkontroll Man Intensive Serum να μπορεί να διεισδύσει στη ρίζα της τρίχας και να τονώσει καλύτερα την ανάπτυξη των μαλλιών.

Τα μαλλιά μας μεγαλώνουν συνέχεια;

Όχι, τα μαλλιά έχουν διαφορετικές φάσεις. Η αναγεννητική φάση διαρκεί 2 έως 8 χρόνια. Εδώ τα κύτταρα διαιρούνται στη ρίζα της τρίχας και παράγουν την επιφάνειά της. Ο θύλακας της τρίχας αναπτύσσεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος για θρέψη. Το μήκος των μαλλιών καθορίζεται επίσης από τη διάρκεια αυτής της φάσης. Η καταγονική φάση σημαίνει ανανέωση, και διαρκεί 2 έως 4 εβδομάδες. Το τριχοθυλάκιο συρρικνώνεται σε περίπου το ένα έκτο του κανονικού μεγέθους του, τα μαλλιά σταματούν να αναπτύσσονται και η ρίζα τελικά ωθείται προς τα πάνω και πέφτει. Η τελογενής φάση ονομάζεται επίσης και φάση ανάπαυσης των μαλλιών, και διαρκεί 2 έως 4 μήνες. Τα μαλλιά δεν μεγαλώνουν, αλλά παραμένουν σε επαφή με το θύλακα της τρίχας όταν η ρίζα αναπαύεται. Περίπου το 10-15% όλων των μαλλιών είναι πάντα στην τελογενή φάση και μετά από αυτό ο κύκλος ολοκληρώνεται και τα μαλλιά αλλάζουν ξανά και μπαίνουν στην αναγεννητική φάση.

Τι σημαίνει Τριχόπτωση;

Συνήθως χάνουμε περίπου 100 τρίχες την ημέρα, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εάν χάνετε περισσότερες τρίχες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, μπορείτε να μιλήσετε για τριχόπτωση. Υπάρχουν πολλές αιτίες τριχόπτωσης, γενετικών παραγόντων, προβλημάτων θυρεοειδούς, παρατεταμένου στρες ή λοιμώξεων. Εάν ανησυχείτε, θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο γιατρό για να μάθετε τις υποκείμενες αιτίες.

#harkontroll

Ακολουθήστε το Harkontroll MAN στο Instagram

Καλώς ορίσατε στον κόσμο μας για τα μαλλιά. Από την παραγωγή έως τη διοργάνωση events - εδώ θα βρείτε τα τελευταία νέα από το Harkontroll